Nu er det ganske vist. Som B.T. kunne afsløre juledag, skifter den svenske forsvarer Max von Schlebrügge til Brøndby.

Den tidligere belgiske storklub havde første træningsdag efter juleferien i går, og her var Max von Schlebrügge ikke til stede. Det skriver B.T. torsdag.

- Heller ikke Max von Schlebrügge var til stede til træningen. Svenskeren er definitivt skiftet til den danske klub Brøndby, skrev Anderlecht i en træningsreportage på deres hjemmeside. Klubben har også fjernet spillerens navn fra truppen.

Det var i går ikke muligt at få fat i Schlebrügge selv, mens hans agent Patrick Englund ikke definitivt ville bekræfte skiftet over for B.T.

- Jeg vil kun sige, at det ser lovende ud mellem Brøndby og Max. Men du skal snakke med Anders Bjerregaard, han ved meget mere, siger den svenske agent.

Brøndbys sportschef var dog ikke til at træffe i går, men som B.T. tidligere har skrevet blev Anderlecht og Brøndby allerede enige om skiftet kort før jul, og man manglede således kun at forhandle om Schlebrügges personlige krav.

De krav er nu opfyldt, og Max von Schlebrügge skal dermed forstærke Brøndbys defensiv, hvor spillere som Thomas Rytter, Mikkel Bischoff og til dels Per Nielsen ikke har leveret varen.

Schlebrügge kan både spille i det centrale forsvar og som back, og han har spillet otte landskampe for Sverige.