Den svenske prins Carl Philip endte ufrivilligt i et slagsmål på en natklub i Cannes natten til lørdag.

Et billede som den svenske avis Aftonbladet er i besiddelse af viser, hvordan en mand tager fat i nakken på den svenske prins.

Ifølge avisen skulle overfaldsmanden efterfølgende have givet prinsen en knytnæve lige i ansigtet.

Det svenske hof bekræfter episoden:

- Personen gik helt uprovokeret frem og slog til ham, siger det svenske hofs informationschef Bertil Ternert til aftonbladet.se

Den svenske prins var i byen i Cannes sammen med sin kæreste Sofia Hellqvist og en gruppe venner. Men hvad der tegnede til at blive en hyggelig aften med champagne og gang i gaden udviklede sig altså voldsomt for prinsen, da han omkring kl. 3 om natten blev angrebet.

På et klip fra overfaldet kan man ifølge den svenske avis høre, hvordan den svenske prins skriger 'slip, slip', mens Sofia Hellqvist råber 'älskling, älskling' alt i mens hun prøver at komme sin prins til undsætning.

Overfaldet udløste efterfølgende tumult blandt de omkringværende personer. Inden prinsen og selskabet kunne komme væk derfra, fortæller en kilde til avisen.

Hoffets informationschef ved endnu ikke, om der er blevet en politisag ud af det, men siger, at man vil kigge nærmere på det.

Prins Carl Philip har det efter omstændighederne godt, og den kongelige familie er blevet underrettet.