Den britiske bookmaker Carol så sig onsdag nødsaget til at lukke ned for spil på spørgsmålet om, hvorvidt den britiske dronning Elizabeth mon melder sin abdicering i sin årlige juletale. Mistænkeligt mange indskud på svarmuligheden ”ja”, lyder forklaringen.

Øjne og ører vil være ekstra opmærksomme i når, når den britiske monark, dronning Elizabeth, juledag holder sin årlige juletale. Talen har nemlig pludselig fået massiv opmærksomhed i de britiske medier, fordi bookmakeren Coral onsdag i løbet af kort tid modtog adskillige spil på, at Dronningen i sin tale meddeler sin abdicering. Indskuddene var på helt op til 200 britiske pund (svarende til cirka 1.900 kroner, red.). Det skriver The Telegraph.

Talen er nemlig allerede blevet optaget til tv af BBC, og bookmakeren mistænkte derfor, at folk enten fra BBC eller fra hoffet skulle have informationer om en abdicering.

»I dag (onsdag, red.) er vi virkelig blevet overrasket over dette spil. Der går ikke røg af en brand, uden at der er ild i den, når et væddemål som dette pludselig modtager så mange spil lige efter hinanden, så vi har bestemt os for helt at fjerne væddemålet fra vores udbud for en sikkerheds skyld,« siger Nicola McGeady fra Coral i en pressemeddelelse.

Der er dog ikke hold i bookmakerens spekulationer, siger en kilde fra hoffet til avisen The Telegraph.

»Hvis Dronningen ville komme med så vigtig en meddelelse, ville hun ikke gøre det i en båndet tale, som bliver vist for det britiske Commonwealth adskillige timer før, den bliver vist her i Storbritannien. Det ville betyde, at enden på hendes regeringstid ville blive annonceret i Tuvalu frem for i London. Så nej, der er ikke noget om snakken,« siger kilden til avisen.

Herhjemme kan man også spille på dronning Margrethes nytårstale, men der er dog kun spil på, hvilke ord Dronningen benytter i sin tale. Eksempelvis giver ”abdicere” odds 26 og ”hashtag” odds 30. Skulle dronning Margrethe finde på at nævne enten Linse Kessler eller Caroline Wozniacki i sin nytårstale, kan du score odds 101 hos Bet365.