Siden den afslørende bog 'Carl Gustaf - den modvillige monark' blev udgivet i november sidste år, har den ene royale skandale afløst den anden. I dag fortæller en stripper - i den svenske avis Aftonbladet - om sine vilde oplevelser med den ombruste konge.

At al opmærksomhed stadig er rettet mod det svenske kongehus og Carl Gustaf, er måske ikke så besynderligt. I hvert fald ikke når man ser på antallet af sexrygter og utroskabshistorier, der er blevet afsløret i løbet af det sidste halve år.

Skandalerne vil ingen ende tage - og her er så endnu en: Champagne, nøgenbadning og strippere var blandt de vigtigste ingredienser, når den nu 65-årige Carl Gustaf holdt fester for sine nærmeste venner. Det fortæller en af kongens stripperpiger, Miriam, til avisen Aftonbladet i dag.Og det mest chokerende er måske, at det ikke engang er synderligt længe siden. Ifølge avisens kilder foregik de vilde nøgenfester fra 1995 til langt ind i 00'erne.

Stripperne blev kørt i taxa til hotellet, hvor festen foregik, og de fik hver 10.000 svenske kroner for en aften i Carl Gustaf og hans venners selskab.Men pigerne vidste ikke på forhånd, hvem de blev betalt for at underholde. Og derfor blev de selvfølgelig overraskede, da de så, hvem der sad i boblebadet.

Men at det var selveste kong Carl Gustaf stoppede ikke stripperne fra at gøre deres arbejde.

- Da vi havde taget tøjet af og var helt nøgne, hoppede vi ned i boblebadet til dem, siger Miriam og fastslår, at hun ikke havde sex med kongen.

Den nye skandalehistorie kommer lige efter, en meningsmåling har vist, at tronen for alvor vakler under Carl Gustaf. Under halvdelen af svenskerne ønsker i dag, at kongen skal blive siddende.

SE BILLEDERNE: Så fræk var kongens elskerinde

Synes du, at kong Carl Gustaf skal abdicere efter alle skandalerne? Deltag i debatten under artiklen