Kronprins Frederik fik lørdag frisk luft i Bistrup Hegn ved Birkerød sammen med sine to ældste børn, prins Christian og prinsesse Isabella.

Den royale trio kastede glans over ’Find Vej i Danmark’-dagen, der var arrangeret af DIF og Dansk Orienterings-Forbund og som går ud på at få danskerne ud i naturen.

'Find vej i Danmark' er et sundt og gratis tilbud om en lidt anderledes tur i skoven, parken eller byen.

Det er muligt at downloade et kort fra projektets hjemmeside, printe det ud - og så bare se at komme af sted. Der er ruteforslag i forskellige længder og sværhedsgrader, og du bestemmer selv tempoet. 'Find vej i Danmark' er både for hurtigløbere, stavgængere og familier med klapvogn.

Mange steder er der også tilbud om natur- og kulturformidling i tilknytning til posterne. Du kan også i foråret og efteråret deltage i lokale events.

Kronprinses tilstedeværelse vakte glæde i Bistrup Hegn, hvor en af deltagerne efterfølgende kommenterede tronfølgerens påklædning på Facebook.

'Respekt til Kongehuset for at stille op og bonuspoint for at komme i Trimtex-bukser', skriver Helle Holm Clausen på arrangementets hjemmeside.

Læs mere på findveji.dk og se flere billeder på Facebook under 'find vej i Bistrup Hegn'

Kronprins Frederik stillede op til 'Find vej i Danmark'-dagen med både prins Christian og prinsesse Isabella.

Andre læser også