Byernes by kan sagtens nydes med børnene. Her er et bud på, hvad tre spændende dage kan byde på. Paris er kendt for sine mange smukke og storslående monumenter og museer, men I finder også mange parker, fantastisk mad, hyggelige små legepladser og nogle af de bedste shoppeoplevelser i verden. Alt sammen plevelser man ikke behøver at snyde sig selv for, selvom man rejser sammen med børn.


Vi har skræddersyet et 3-dages program til en forlænget weekend, hvor du får nogle af de bedste oplevelser i Paris.

Guiden er lavet i samarbejde med luvaville.com.
Det får du med B.T. Plus:
- Du får en pdf-fil, som du kan læse direkte på skærmen eller hente til din computer, tablet eller smartphone. Du kan naturligvis også printe guiden og tage den med dig.
- Guiden ideholder tips og tricks til rejser med børn i Paris, konkrete anbefalinger på hotellet og restauranter og et detaljeret forslag til tre dages aktiviteter i byen.

Med et B.T. Plus-abonnement får du ikke bare adgang til denne guide, men også til vores rejseguide til Berlin med børn, London med børn og Barcelona med børn. Se meget mere i vores rejsesektion.

 

 Byernes by kan sagtens nydes med børnene. Her er et bud på, hvad tre spændende dage kan byde på.

Paris er kendt for sine mange smukke og storslående monumenter og museer, men I finder også mange parker, fantastisk mad, hyggelige små legepladser og nogle af de bedste shoppeoplevelser i verden. Alt sammen plevelser man ikke behøver at snyde sig selv for, selvom man rejser sammen med børn.

Vi har skræddersyet et 3-dages program til en forlænget weekend, hvor du får nogle af de bedste oplevelser i Paris.

Guiden er lavet i samarbejde med luvaville.com