I den seneste udgave af tidsskriftet Tidehverv kan man læse et hårdt indlæg fra tidehvervspræst Claus Thomas Nielsen.

Tidehverv er en udgivelse, der har en tæt forbindelse til Dansk Folkeparti. Fem af de otte personer i udgiverkredsen er nemlig familie til de to tidligere folketingsmedlemmer for DF - Søren Krarup og afdøde Jesper Langballe. Krarup og Langballes børn Christian Langballe, Katrine Winkel Holm og Agnete Raahauge er blandt udgiverkredsen.

I Claus Thomas Nielsens indlæg går han hårdt til angreb på Kristian Thulesen Dahl og statsminister Lars Løkke Rasmussen. Ifølge Ekstra Bladet kalder han dem for symbolpolitikere og skandaløst passive, når det gælder truslen fra islam. De kan ifølge Claus Thomas Nielsen heller ikke se forskel på virkeligheden og ordene i en pressemeddelelse. Derudover bliver de også beskyldt for at være vælgebedragere og levebrødspolitikere.

Redaktør for Tidehverv Agnete Raahauge, datter af Søren Krarup, forklarer til Ekstra Bladet, hvorfor man bringer et så DF-kritisk indlæg.

»Tidehverv er ikke noget politisk organ. Det har ingen som helst forpligtelse til at støtte Dansk Folkeparti. Grænsen skal lukkes, og det skal Dansk Folkeparti stå fast på. Hvis ikke de kan gøre det godt nok, jamen så er de vælgerbedragere,« lyder ordene fra Agnete Raahauge.

Søsteren Katrine Winkel Holm, der er medlem af DF, fortæller også, at Christian Thomas Nielsen har ret til sin holdning.

At de to blå partiformænd skulle være levebrødspolitikere og vælgerbedragere, er folketingsmedlem for DF Christian Langballe ikke enig i.

»Han (skribenten, red.) er lidt uden for de politiske realiteter. Jeg har ikke fået det læst. Jeg sidder i udgiverkredsen, men har travlt med andre ting. Jeg sidder heller ikke og censurerer det. Skulle der være noget kritisk, så siger jeg ikke; det må I ikke. Der er ordet frit.«

Dansk Folkepartis partiformand Kristian Thulesen Dahl ønskede ikke selv at kommentere på den skarpe kritik, men det gør næstformand Søren Espersen til gengæld.

»Det er et skammeligt angreb på Kristian Thulesen Dahl. Det er helt uden for al anstændighed at betragte ham som en levebrødspolitiker. Hvis han havde været levebrødspolitiker, så havde han været medlem af Det Konservative Folkeparti eller Venstre, og så havde han været statsminister i dag,« siger Søren Espersen til avisen, der samtidig sender en stikpille til de to andre blå partier.