På lørdag er det international Record Store Day, hvor kærligheden til pladeforretninger og vinyl fejres over hele verden. Det fejrer Tim Christensen med både gratis liveoptrædener i tre af sine yndlings-forretninger og genudgivelse af sine to første albums på vinyl. For ham er dagen noget ganske særligt. 
 
- Jeg er musikelsker og stor fan af plader. For mig er det jo en mærkedag og den vil jeg gerne støtte. Det er på en måde nørdernes mærkedag. Men for os nørder er hver eneste dag jo Record Store Day!

Og den tidligere Dizzy Mizz Lizzy-forsanger får en travl lørdag. Han signerer plader og spiller akustiske koncerter i tre pladebutikker, spredt over hele landet. Først Route 66 i Aarhus klokken 10. Derefter går turen til Moby Disc i Odense klokken 13, før Tim Christensen slutter af i Sound Station i København klokken 16. Selv glæder han sig til at se, hvem der dukker op.
 
- .Jeg har aldrig deltaget i Record Store Day på den her måde før, så jeg er spændt på at se, hvem der kommer. Men det er en god mulighed for at trutte lidt i trompeten og måske få nogle til at genopdage, hvor fede plader er. Genopdage følelsen af et fællesskab i en pladeforretning. Der er altså noget særligt ved at tage bussen, toget eller bilen hen til en pladeforretning og købe en plade. Det glemmer vi lidt i disse internet-tider. Det handler også om at møde andre med samme passion. Det er lidt en klub - men den klub må jo gerne få flere medlemmer.  

Fadøl og plader
Samlere og Christensen-fans kan få signeret genudgiveler af pladerne 'Secrets On Parade' og 'Honeyburst' fra henholdsvis 2000 og 2003. Da de dengang udkom på vinyl blev de hurtigt udsolgt. Siden har især 'Secrets on parade' været så svær at opdrive, at den er gået for mere end 3.000 kroner antikvarisk.

Sound Station på Gl. Kongevej i København forkæler også sine kunder med fadøl hele dagen.

Selvom pladesalget er presset i bund i Danmark af streamingtjenester som Spotify og WiMP, så er salget af de nostalgiske vinylplader faktisk stigende.