Janus Buster Forssling på 22 år har rappet i mere end ti år. Nu er han med sin aggressive energi og finurlige ordspil blandt Danmarks bedste freestyle rappere.

BT fylder 100 år. Derfor tester vi, hvad danskerne kan på 100 sekunder. Hvor mange hotdogs kan madchampen Emil Johannesson spise på 100 sekunder? Få svaret i videoen.

Når man skal freestyle rappe, skal man tænke hurtigt og samtidig improvisere, mens man fremfører sine tekster. Derfor var det heller ikke mærkeligt, at Janus Buster Forssling, der i forvejen havde rappet i mere end ti år, kastede sig over at freestyle rappe.

»På et tidspunkt satte nogen et beat på, og det fandt jeg ud af at jeg også kunne det. Vi var fulde og freestylede løs til alle faldt om,« fortæller den unge rapper om den aften, han for første gang kastede sig over rapgenren.

Det essentielle del ved freestyle rappen er faktisk ikke at forberede sig, men derimod at øve sig en masse.

»Særligt når det er improvisation, skal man ikke have forberedt sig for meget. Men man skal stadig gå og holde sig varm, og komme i det rigtige state of mind,« siger Janus Buster Forssling om hans forberedelser op til en dyst.

I 2015 var han også med i MC Fight Night, hvor han nåede hele vejen til finalestævnet. I år skal han også deltage i DM, og der satser han på at gå hele vejen og hive trofæet med hjem.

»Der er DM om to måneder. Det satser jeg lidt på at vinde,« slår den 22-årige rapper fra Odense fast.

Janus Buster Forssling mener, at lige præcis hans stil vil være det, der skaffer ham en finaleplads.

»Jeg kan godt lide den lidt aggressive energi. Og for nørderne er min stil måske ret finurlig med ordspil med referencer, hvor man lige skal lytte lidt mere efter.«

Hvis du vil se mere om Janus Buster Forssling, kan du følge med på Facebook lige her.