Lyt til artiklen

- Der sker ingenting, og jeg har været single i et stykke tid nu, lød det lettere opgivende fra Lykke May, da BT mødte den danske topmodel ved Dansk Fashion Awards tilbage i sommeren 2011.

Lykke May, der ingenlunde kan klandres for at ligge på den lade side, når det gælder herrebekendtskaber, gav indtryk af, at drømmen om tosomhed måtte vige pladsen for modellens nye arbejde på kunstgalleriet The Hole i New York.

- En dag vil jeg da gerne have nogle børn. Men jeg har hørt at 30’erne er de nye 20’ere, så det bliver ikke lige nu..., sagde topmodellen, der er blevet kædet sammen med et sandt 'forbryderalbum' af bisser.

Ungersvende som rocksangeren Jamie Burke, basketballspilleren Jason Kidd, Steve O fra Jack-Ass og musikeren Kid Rock har alle hevet i herlighedens hjertestrenge.

Nu ser det dog ud til, at Amor atter ligger på lur i Lykke Mays liv. Og denne gang er Lykke Mays forkærlighed for blodfattige 'bad boys' iført slim-fit jeans erstattet med en kleppert af et modent mandfolk (SE HAM I BILLEDERNE FOROVEN).

I efterårsudgaven af det danske livsstilsmagasin COVER MAN står 30-årige Lykke May således frem (på et romantisk sepia-tonet fotografi taget ved strandkanten i Rågeleje) med sin nye mand - den 60-årige amerikanske kunstmaler, Oscar-nominerede filminstruktør og far til fem - Julian Schnabel.

Allerede i april måned spekulerede amerikanske medier i om Lykke May mon var den nye kvinde i Schnabels liv. Ifølge New York Post blev parret både spottet og fotograferet hånd i hånd til en fernisering. Det er dog først nu, at parret står officielt frem.

I det spritnye COVER MAN afslører kunstneren Julian Schnabel bl.a, at han er ved at lægge sidste hånd på en udstilling, som han påbegyndte kort efter mødet med Lykke May. En udstilling, som Schnabel har valgt at kalde 'Versions of May'.

Derudover løfter den Oscar-nominerede (filmen 'Dykkerklokken og Sommerfuglen' i 2008) instruktør sløret for, hvor stor en inspiration Lykke May er for hans kunstneriske virke:

- May interagerer, kommenterer på mine billeder og påvirker dem. Faktisk er alle billederne inspireret af hende og min oplevelse af at være sammen med hende. Uden hende ville billederne ikke eksistere, siger Schnabel til COVER MANs chefredaktør Frederik Bjerregaard, der selv tog turen til Mays sommerhus i Rågeleje, som danner ramme om interviewet og det nyforelskede pars 'summer of love'.

Læs meget mere om multitalentet Julian Schnabel, der bl.a arrangerede Lou Reeds anmelderroste Berlin Tour i 2007 i COVER MAN, der netop er udkommet. www.cover.dk