Siden to personer i formiddags blev fundet døde på Skovvejen i Aarhus i formiddag, har politiet arbejdet på højtryk for at finde ud af, hvad der skete.

- Der er tale om en forfærdelig familietragedie. En 53-årig psykisk uligevægtig mand, der løfter sin 89-årige mor ud over gelænderet på altanen. Umiddelbart efter hopper han selv ud, fortæller efterforskningsleder Peter Grove Munk.

Faldet fra altanen på 5. sal var 15 meter, og moderen afgik ved døden øjeblikkeligt. Der blev ydet førstehjælp til sønnen og han blev kørt på skadestuen, hvor han blev erklæret død.

Politiet har endnu ikke haft mulighed for at klarlægge, hvad der er gået forud for de to personers fald fra altanen.

- Vi ved ikke, om der er tale om medlidenhedsdrab eller om det er selvmord. Vi har ikke haft mulighed for at tale med deres læge, da vedkommende er til konference i dag. Men vi håber på at kunne opklare det en af de nærmeste dage, siger Peter Grove Munk.

Moderen og hendes 53-årige søn boede begge to i 5.sals-lejligheden i den hvide bebyggelse Klintegaarden, der ligger mellem Risskov og havnen i Aarhus.

En nabo fortæller, at de ikke gjorde meget væsen af sig, men at de pænt hilste, når de mødte hinanden på trappen eller ude foran bygningen.

En anden nabo, som så dem begge ligge på cykelstien og fortovet kort efter de var faldet ned, fortæller, at sønnen jævnligt gik ture i kvarteret med moderen, som sad i kørestol.

- Jeg har hilst på ham flere gange om ugen i de mange år, som jeg har boet her. Han virker som en flink fyr, men også lidt speciel, fortæller han til BT.