Han forsvandt fra sit hjem for snart to år siden. Nu er skelettet af den 25-årige Nico Toet, der var aktiv i et selvmordschatforum på internettet, blevet fundet i et skovområde i nærheden af Skødstrup nord for Aarhus.

Det var en kommunalarbejder der i går fandt skelettet af den 25-årige mand. Det oplyser TV2 Østjylland.

Nico Toet forsvandt 14. maj 2009 fra sit hjem i bydelen Trøjborg i Aarhus. Det sidste livstegn fra den unge studerende var en sms, som han sendte til sin svenske veninde Merja.

I beskeden skrev han, at han havde slugt piller og nu sad i skoven, hvor han hørte musik og ventede på at dø.

De to kendte hinanden fra et forum på internettet, hvor de sammen med to andre chattede om selvmord.

Merja blev fundet død få dage efter Nico Toets forsvinden, ligesom en tredje person i selvmordsgruppen af unge mennesker også tog sit eget liv.

De sidste to år har det derfor været formodet, at Nico Toet forsvandt 'frivilligt', og Østjyllands Politi har heller ikke fundet tegn på, at han har været udsat for en forbrydelse.

- Udfra de undersøgelser, vi har foretaget på stedet derude, er der ingen tegn på, at der er foregået en forbrydelse, men det skal de videre undersøgelser fastslå, siger politikommisær Mogens Brøndum til TV2 Østjylland.

Den 25-årige mands far har med blandede følelser modtaget beskeden om, at hans søns lig langt om længe er dukket op.

- Det er en kæmpe lettelse, at man nu ved besked, siger Hein Toet til tv2.dk.

Men samtidig melder en ny række spørgsmål sig. Nico Toets kranium er nemlig blevet fundet et andet sted end resten af hans skelet, og samtidig undrer det også Hein Toet, at hans søn først er fundet nu.

- Enten har politiet ikke været grundige nok, eller også er han først havnet, hvor han blev fundet, senere, siger han.