Lyt til artiklen
Familien til 48-årige Muammar Arslan sidder tilbage med bunker af spørgsmål, efter at han natten til fredag blev skudt af politiet og efterfølgende døde af sine kvæstelser.

Politiet har været meget tilbageholdende med oplysninger om forløbet, fordi sagen nu undersøges af den uafhængige politiklagemyndighed. Nu kaster en video imidlertid nyt lys over forløbet på natten, hvor den 48-årige blev skudt.

BT har fået mulighed for at se videoen igennem. Her fremgår det blandt andet, at den 48-årig blev skudt på klos hold, mens han stod helt stille med armene ned langs siden.

Politiet blev kaldt til stedet, da Muammar Arslan truede en dørmand i Slagelse med en kniv. Ifølge politiet blev der afgivet flere skud, hvor mindst et altså ramte den 48-årige i lysken. Familien har imidlertid fået oplyst af en læge, at Muammar Arslan blev ramt af et enkelt skud i låret lige over knæet. Det fortæller den 48-åriges ekskone Nazmiye, som var gift med Muammar Arslan igennem 22 år.

Det undrer hende, at et sådant skud førte til, at eksmanden aldrig vågnede op igen. Hun fortæller til BT, at han flere gange havde hjertestop efter skuddet, men blev genoplivet. 

- Han var i livsfare hele tiden. De opererede og opererede. De gjorde alt, sagde lægerne. Men det var ikke nok. Han havde mistet for meget blod, siger Nazmiye til BT.

Ifølge familien gik der op mod 20 minutter fra Muammar Arslan blev skudt, til ambulancen kom.  Muammar Arslan døde søndag af sine kvæstelser.