De tre unge, der lørdag blev varetægtsfængslet i tre dage under mistanke for medvirken til drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, er nu alle blevet løsladt igen.

I en pressemeddelelse oplyser Københavns Politi, at de har besluttet at løslade de tre mænd, der dog fortsat formelt er sigtet for medvirken til drabet. Politiet fortsætter jagten på den hovedmistænkte Omer Muse.

- Københavns Politi gennemførte i går grundige genafhøringer af de tre unge mænd på henholdsvis 20, 20 og 22 år. Efterforskerne har sammenholdt resultatet af afhøringerne med de øvrige oplysninger i sagen, herunder videooptagelser fra gerningsstedet, vidneforklaringer og de henvendelser, som befolkningen er kommet med det seneste døgn. Der foreligger på det nuværende grundlag ikke en begrundet mistanke om, at de er medvirkende til drabet, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen, der er leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet, Københavns Politi.

Københavns Politi fortæller, at de i forbindelse med sagen har fundet tre knive på to forskellige adresser. Disse knive er ved at blive undersøgt nærmere, og der vil gå nogen tid før resultatet foreligger.

- De tre unge mænd er stadig formelt sigtet for medvirken til drabet, men efterforskningen peger indtil videre på, at drabet er en meget uheldig og tragisk følge af en pludselig og kort konfrontation. Og vi mener, at der kun er en gerningsmand, oplyser Jens Møller Jensen.