Restaurant Vejlegårds ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested
Restaurant Vejlegårds ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested

Ejer af Restaurant Vejlegården er stærkt påvirket af branden i hans restaurant og modtager nu krisehjælp for at komme videre

Der er stadig stor mystik om den brand, der natten til den 21. december udbrød i den omstridte Restaurant Vejlegården ved Vejle. Restaurantens ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested, og han har endnu ikke haft overskud til at kaste lys over den uhyggelige sag.

Amin Skov blev udskrevet fra Vejle Sygehus juleaftensdag, efter han havde været indlagt for røgforgiftning. Nu modtager restaurantejeren krisehjælp for at komme til hægterne igen efter den voldsomme oplevelse, oplyser han i en meddelelse på Facebook.

- Desværre er ikke kun jeg, men hele familien stadig så påvirket af sagen, at vi stadig prøver at finde roen, trygheden samt hinanden. Personlig er jeg stadig meget stærkt påvirket af den voldsomme oplevelse og er påbegyndt krisehjælp i et forsøg på at takle samt komme videre i sagen, siger Amin Skov på det sociale medie.

Amin Skov på Facebook fra hospitalet

Omstridt restaurant i Vejle tager atter overskrifter

Amin Skov kunne holde jul i familiens skød, men han er fortsat for svækket til at tale om, hvad der skete natten til den 21. december, hvor Vejlegården pludselig stod i flammer, og hvor han selv lå forslået på jorden ved siden af.

- Lige nu handler det om at komme på benene igen, Samt genfinde den daglige rytme. Politiet efterforsker stadig sagen og jeg afventer deres efterforskning, skriver han og takker for den opmærksomhed, han og familien har fået efter restaurantbranden:

- Endnu engang 1000 tak for alle de flotte tanker, beskeder samt blomster.

Amin Skov blev landskendt og kom på alles læber på grund af sin konflikt med fagforeningen 3F. Konflikten har ført dødstrusler mod både restaurantejeren og 3F med sig, men om konflikten har nogen forbindelse til branden er endnu uvist. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.