Fodboldspilleren Allan Nielsen kørte torsdag aften galt i sin sorte Porsche, da han var på vej til fodboldkamp i Farum. Kæresten Tina Lund, var ikke med i bilen, da hun er til ridestævne i Sverige.

Allan Nielsen var på vej til FC Nordsjællands Europa League-kamp mod Sporting Lissabon, da det omkring 20.30 gik galt på Vasevej nær Birkerød.

Den tidligere landsholdsspiller med fortid i blandt andet Tottenham og Brøndby, kørte galt, da han ville undvige en løs hund, der pludselig løb ud på vejen for at komme ind i en indkørsel. Hundens ejer var ikke til stede på vejen.

- Jeg kom kørende i et sving, da hunden lige pludselig løb ud på vejen. Jeg bremsede med det samme, men vejen var lidt glat på grund af regn, så det endte med at bremsen blokerede samtidig med at begge mine dæk i højre side kom ud i rabatten. Jeg prøvede at rette op, men kunne ikke nå det, inden jeg kørte ind i en lygtepæl og videre ned i en grøft, fortæller Allan Nielsen til bt.dk om det dramatiske trafikuheld.

Allan Nielsen kørte alene i sin porsche, da uheldet skete, men bag ham kørte en ven med sin søn. De hjalp med at få ham ud, så de kunne nå til Farum Park for at se kampen.

-  Det var heldigt, at de var der, men jeg har det fint. Jeg er ikke kommet noget til, og bilen er heldigvis ikke totalskadet. Den kunne dog ikke køre videre, fordi den holdt i det høje græs. Det første jeg tænkte i øjeblikket var, at det var godt, at jeg ikke ramte hunden. Da ulykken var sket, tænkte jeg kun på at komme ud, fordi de to airbags var blevet udløst. De stank af helvede til, siger Allan Nielsen.

Kæresten Tina Lund, der er til ridestævne i Sverige, var urolig, da hun først hørte om ulykken, men hun blev hurtigt beroliget efter at have snakket med sin udkårne over telefonen - Jeg har talt med Allan, og han er okay. Vejen var bare glat, og så skred han ud. Nu har han travlt med at snakke med politi og forsikringsselskab, siger Tina Lund bt.dk.

- Han var lidt oppe at køre over det, da jeg talte med ham. Han er meget glad for sin bil. Han var helt rundt på gulvet, fordi alle ringede, og han var jo på vej til fodboldkamp, men ellers var han ok, forklarer Tina Lund.