Under dramatiske omstændigheder blev en 29-årig kvinde i nat dræbt af sin kæreste i byen Ræhr, som ligger 10 kilometer nord for Thisted.

Gerningsmanden, en 30-årig mand, har taget livet af sig selv ved hængning.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til BT.

Klokken 01.42 fandt politiet den afdøde kvinde, der var blevet slået ihjel af sin samlever.

»Vi sender en patrulje ud til adressen, og det viser sig, at kvindens kæreste har slået hende ihjel,« siger vagthavende Anders T. Olesen ved Midt- og Vestjyllands Politi til bt.dk.

Han tilføjer, at parret oprindeligt kommer fra polen.

Det var naboerne, som kontaktede politiet.  Da politiet dukkede op på adressen, var parrets bil ikke til stede, og politiet indledte en intensiv jagt på den formodede gerningsmand, Piotr Kolodziejczyk.

Han blev på det tidspunkt beskrevet som 'farlig og desperat'.

Senere fandt politiet den 30-årige mand, der havde begået selvmord ved hængning.

»Vi havde en stor udfordring, fordi gerningsmanden kørte væk i parrets bil. Vi havde en stor eftersøgning i løbet af natten, men det lykkedes os ikke selv at finde ham. Klokken lidt over syv fik vi en anmeldelse om, at en mand havde hængt sig i Tved Plantage. Det var nogle skovarbejdere, der havde fundet ham,« siger Anders T. Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet er overbevist om, at der er tale om gerningsmanden, da parrets bil, en sort Citroen C5, blev fundet samme sted.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at drabet betragtes som en familietragedie, og der gives ikke yderlig oplysninger om drabsmåde m.m. før resultatet af obduktionen foreligger.

Opdateres...