En gruppe på fire kammerater kom galt af sted, da de tirsdag eftermiddag legede med en pistol på en legeplads i Aarhus. En 13-årig dreng fik angiveligt ved et uheld skudt sin et år yngre kammerat i maven.

Den 12-årige dreng blev ramt af et projektil affyret fra et skydevåben. Drengen blev indlagt på traumecentret på Aarhus Universitetshospital, men meldes uden for livsfare.

- 16.19 modtog vi en anmeldelse om, at en mand var blevet ramt i maven af et skud i Gellerup. Da vi kommer derud, erfarer vi, at det er en 12-årig dreng, der er ramt af et skud lige over hoften, fortæller vagtchefen hos Østjyllands Politi til bt.dk.

Kuglen var gået ind over den ene hofte og var fortsat ud af ryggen. Politiet afspærrede området omkring Bentesvej i nærheden af Bazar Vest i Aarhus, men efter korte undersøgelser blev de ophævet igen.

I en pressemeddelelse tirsdag aften oplyser man, at der efterfølgende blev en pistol under et legehus, samt et magasin forsøgt gemt i sneen.

Politiet understreger, at alt tyder på, at der er tale om et vådeskud, og at der ikke skulle ligge nogle familieopgør bag ved ulykken.