Sussi mistede sin Leo natten til lørdag.

Men selvom tabet af livspartneren har været hårdt, så har sangerinden fra den populære duo alligevel overskud til at hylde andre.

Det sker søndag aften i et Instagram-opslag, hvor hun sender en tak til alle dem, der har taget sig af parret den seneste tid.

'Godaften, søde venner. Jeg vil gerne takke det søde personale på Hjørring Sygehus, som har taget sig kærligt af Leo, de tre gange han har været indlagt. Leo har aldrig været glad for sygehuse, men det var Hjørring, han foretrak. Jeg vil også personligt sige tak for den omsorg, I gav mig,' skriver hun i opslaget, hvor hun også takker hjemmeplejen.

Sussi og Leo som mange husker dem.
Sussi og Leo som mange husker dem. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

'Samtidig vil jeg sige tak til hjemmeplejen, som også tog sig kærligt af Leo, det har været en stor hjælp for mig. Knus til jer alle,' skriver 67-årige Sussi Nielsen.

Leo Nielsen gik bort efter længere tids sygdom. Han blev 67 år.

Parret havde kendt hinanden, siden de var 16 år, hvor de begyndte at spille musik sammen. Det fortsatte de med op gennem årene og blev landskendt som duoen Sussi og Leo.

At duoen fik stor betydning for mange, vidner de mange beskeder, som Sussi har modtaget efter Leos død, om:

»Der har været sindssygt mange, og jeg har slet ikke haft tid til at læse dem allesammen, men det betyder så meget. Og hvis jeg en dag sidder og er lidt ked af det, vil jeg læse dem, for så kan jeg da kun blive i godt humør igen,« fortalte Sussi til B.T. lørdag morgen.

Flere kendte har også fortalt til B.T., at de vil savne parret – herunder det kendte nordjyske par Sonja og Eigil Bødker Christensen og Kandis-Johnny.

Sussi Nielsen fortalte også til B.T., at hun lå og sov hjemme i sin seng, da hjemmesygeplejersken vækkede hende og fortalte, at Leo var sovet ind. Sussi Nielsen ved ikke præcis, hvornår hendes mand forlod livet, men hun formoder, at det var omkring klokken 3 om natten.

»Jeg synes, at jeg kunne mærke det, for jeg vågnede og følte mig urolig,« fortalte Sussi Nielsen, der sov i parrets soveværelse på første sal af huset, mens Leo Nielsen sov i sin sygeseng et andet sted.