Hun er for nylig blevet mor for tredje gang, og så har hun desuden rundet de 40. Alligevel har supermodellen ikke et eneste gram ekstra sul på kroppen. Tværtimod.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Da Claudia Schiffer lørdag gjorde, hvad hun gør bedst - poserede foran fotograferne på den røde løber i Cannes - afslørede hun samtidig en syletynd figur.

I en sort blondekjole fra Dolce & Gabbana chokerede den tyske supermodel med en ultra knoglet krop, der siden har fået verdens netmedier til at spekulere i årsagen.

- Hun har følt sig presset til at gå ned i vægt efter, hun er blevet mor. Hun har aldrig været så tynd og ser slankere ud end nogensinde før, skriver den britiske netavis dailymail.co.uk.

FRANCE CANNES FILM FESTIVAL 2011


I 90'erne var hun kendt for at have kvindelige former, og hun er tidligere gået til angreb på nutidens modelverden, fordi hun mener, at pigerne er for tynde.

- Mode ser godt ud på tynde modeller, men når man ser på tidens modeller kan man ikke lade være med at tænke, at noget er galt.

- De er alt for tynde. Det er kun knogler, der stikker ud. Modeller har altid været for tynde, men i dag er de endnu tyndere, hvilket er helt utroligt, sagde Schiffer til et tysk kvindeblad for fem år siden.

Men supermodellen vil alligevel ikke indrømme, at hun i dag selv lider af en spiseforstyrrelse. I stedet siger hun, at kiloerne rasler af hende, når hun ammer.

- Før mine graviditeter var jeg typen, der skulle passe på sin vægt. Jeg havde en personlig træner, jeg trænede, jeg spiste aldrig noget sødt. Men jeg blev gravid, og da jeg ammede forsvandt kiloerne bare. Jeg kan spise præcis, hvad jeg vil. Hvis jeg ikke spiser nok, taber jeg mig, sagde Claudia Schiffer til Vogue sidste år.

Middag - spansk dronning og kronprinsesse


Kate Middleton - vægttab