Pop-ikonet Robbie Williams har snart kontraktudløb med pladselskabet EMI. Nu kæmper Sony og Universal om at sikre sig Williams' underskrift på en ny rekordkontrakt i nærheden af en milliard kroner.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Nyheden om at Robbie Williams vender tilbage til Take That for at lave en ny plade og derefter tager på tour med boybandet til næste sommer har med garanti fået adskillige kvinder over 30 til at dåne.

Men mon ikke, at 36-årige Robbie Williams selv hviner af fryd, når han inden for en kort periode sætter sin signatur på en ny kontrakt med et af verdens største pladeselskaber, der kæmper en indædt kamp for at få Williams i stalden.

Siden 2002 har den britiske bad-boy haft kontrakt med EMI til en værdi af omkring 700 millioner kroner. Den aftale udløber til oktober, og dermed er det stadig et åbent spørgsmål, hvilket pladselskab, der får æren af at betale Williams en fyrstelig løn.

Som det ser ud nu står kapløbet mellem de to multinationale selskaber, Sony og Universe, og uanset, hvem Williams vælger, så bliver beløbet højere end den nuværende kontrakt. Alt andet vil i hvert fald være en overraskelse.

- En underskrift fra Robbie Williams er lig med den helliige gral for pladeselskaberne. Han har allerede den største aftale i historien, så uanset, hvad de tilbyder, så vil det overstige den nuværende kontrakt. Han kan blive den første britiske kunstner, der lander en kontrakt på 100 millioner pund, siger en kilde indenfor musikbranchen ifølge The Sun.