Så glade var de for hinanden. Hugh Hefner og Crystal Harris ved gallaåningen af Playboy Club London i Mayfair i det centrale London den 4. juni i år.
Så glade var de for hinanden. Hugh Hefner og Crystal Harris ved gallaåningen af Playboy Club London i Mayfair i det centrale London den 4. juni i år. Foto: DANIEL DEME

Hugh Hefners 60 år yngre forlovede, playboymodellen Crystal Harris, har pakket sine ting og er flyttet ud af Playboy palæet kun fem dage før brylluppet skulle stå med den 85-årige grundlægger af Playboy Magazine.

Det skriver den amerikanske hjemmeside TMZ.com.

Brylluppet skulle have fundet sted på lørdag den 18. juni, men efter at et kæmpe skænderi over telefonen resulterede i at 25-årige Crystal Harris flyttede ud af huset, har parret valgt at aflyse ceremonien.

Festen skulle have fundet sted i Playboypalæet med en gæsteliste på over 300 personer. Alt var parat til den store ceremoni, hvortil Crystal Harris havde valgt en pink bryllupskjole af designeren Romona Keveza og et blomsterarrangement, der matchede kjolen.  

Hugh Hefners talskvinde, Kellie Olisky, har tidligere sagt:

- Der bliver ikke sparet på noget ved brylluppet. Der er ikke engang tale om et kompromis, for Hef ønsker, at Crystal får sit drømmebryllup.  

Crystal Harris' to søstre og playboymodellen, Anna Berglund, skulle have været brudepiger, mens Hugh Hefners sønner, Marston, 20 år, og Cooper, 19 år, og hans bror Keith, skulle stå bag den 85-årige gom. 

Hugh Hefner har været gift to gange tidligere. Hans første kone var Mildred Williams, som han har datteren Christie, 58 år, og sønnen David, 55 år med. De blev gift i 1949, men blev skilt i 1959. 

Herefter skulle der gå 30 år før Playboy-grundlæggeren giftede sig med playboymodellen Kimberley Conrad i 1989. Parret fik sønnerne Marston og Cooper, men blev separerede 11 år senere. Skilsmissen faldt dog først angiveligt endelig på plads i marts 2010.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.