Peter Birch er netop blevet afhørt på Station City i København. Han er ikke blevet sigtet for vold.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Amalies Szigethys mand gennem snart to måneder har frivilligt afgivet forklaring hos Københavns Politi i forbindelse med anmeldelsen om grov vold. Han fortæller, at politiet ikke har sigtet ham i sagen.

- For at være helt ærligt, så burde vi have været hos en parterapeut i stedet for at være hos politiet. Jeg synes, det er synd, at politiet har brugt deres ressourcer på det her, lyder det fra en lettet Peter.
- Jeg er meget, meget glad for, at jeg ikke er sigtet for vold, siger han til bt.dk.

Peter håber, at rapporten fra Rigshospitalet, hvor Amalie blev undersøgt efter episoden i Studiestræde, snart bliver offentliggjort, så alle kan se, at der ikke er sket hende noget.

- For der har ikke været vold. Så havde jeg slukket min telefon og havde ikke talt med nogen mennesker, og så havde jeg haft en advokat, der havde sagt til alle, at vi ikke havde kommentarer, siger Peter og tilføjer, at han er meget ked af Charlotte Kejsers beskyldninger mod ham.

27-årige Peter Birch fortæller, at han var ivrig efter at få politiet med hen til den baggård, hvor episoden fandt sted mellem fredag og lørdag.

- Jeg inviterede politiet med ned på gerningsstedet, så de kunne se, at der ikke er foregået noget. Så var vi dernede, og de tog en masse billeder, og så var der ikke mere. Jeg gav bare mine forklaringer. Jeg tror ikke, de mener, der er sket vold, siger Peter, der ikke regner med, at der kommer en sag ud af det.

- Jeg vil allerhelst bare gerne have, at jeg bliver gode venner med Amalie igen. Og jeg håber, at kærligheden kan overvinde alt.

Sagen skal nu igennem politiets jurister, før der tages stilling til, hvad der skal ske.

Amalie fortæller i mellemtiden til MSN Starlounge, at hun har det godt. Det er hendes første ord siden hændelsen lørdag morgen.

- Jeg har det efter omstændighederne godt. Jeg vil gerne sige tak for alle de mange hilsner og tilkendegivelser. De varmer og betyder mere end nogen tror. Nu vil jeg gerne have fred og ro og være sammen med min familie for at bearbejde det der er sket, siger Amalie til Starlounge.