Den stenrige hotelarving og realitystjerne Paris Hilton talte forleden ud om sin berømte og ufrivillige pornodebut 'One night in Paris', der i 2003 gjorde hende verdenskendt. Dagen efter interviewet kunne hele USA se hende nøgen i et badekar.

Det var ikke planlagt, da alle pludselig havde adgang til private sexoptagelser med Paris Hilton og hendes daværende kæreste i hovedrollerne for otte år siden.

Offentliggørelsen af videon var både pinlig og ydmygende, fortæller den nu 30-årige realitydronning i et interview med CNN.

- Når folk kigger på mig, ser de mig som noget, jeg ikke er, bare på grund af én episode én aften med en person, jeg var forelsket i.

- Det er hårdt, at jeg skal leve med det resten af mit liv og forklare det til mine børn, sagde Hilton til CNN-seerne, mens hendes grædende mor tilføjede, at hele familien måtte i terapi efter oplevelsen.

Hollywood-stjernen er grundlæggende ked af, at hendes omdømme er blevet ødelagt, fordi alle nu antager, at hun er billig. Og det var slet ikke sådan, hun ønskede at blive kendt.

Men allerede dagen efter det eksklusive interview kunne hele USA paradoksalt nok se den blonde kendis på skærmen igen - uden tøj på.

Denne gang i hendes nyeste realityprogram 'Verden ifølge Paris', hvor hotelarvingen i første afsnit sidder nøgen i et badekar og vasker sig.

Paris Hilton bliver også filmet i andre private situationer - bl.a. under en telefonsamtale, hvor hun kun er iført et lille håndklæde, og mens hun skændes med sin kæreste om sms'er fra ekskærester.