Den rappende vinder af Talent 09 har allerede fundet en ny arbejdsgiver, efter han i går blev smidt på porten af Sony.

Et par timer. Mere skulle der ikke gå før den jyske rapper, der vandt Talent 09, havde fundet nogen der ville udgive hans album. I går blev han ellers fyret og løst fra sin kontrakt med musik-giganten Sony blot en måned efter sejren i seer-succesen på DR1.

Men en anden reality-musiker kom til Pimp’ens undsætning. Popstars vinderen fra 2002, Jon Nørgaard, der nu styrer sit eget pladeselskab Idol Inc., og blandt andet har produceret hittet ’No Superstar’, var vaks på telefontasterne og fik hurtigt den populære vinder i stald:

- Jeg er rigtig glad, for at det kunne gå i orden med Jons selskab. Han virker super klar på, at vi skal ud og vælte Danmark med det her album. Der var andre interesserede også, men Jon virkede ’på’ og derfor sagde jeg ja til ham, siger Kalle Pimp til bt.dk.

Og hans nye arbejdsgiver er mindst lige så glad:
- Manden kan jo noget. Der er over en halv million, der har stemt på ham i Talent 09. Vi kunne jo alle se at han var super dygtig, og Kalle har også en masse han vil ud med. Han brænder for det han laver, og skriver nogle fantastiske tekster. Han har virkelig noget på hjerte, siger Jon Nørgaard, der kun er glad for at hans nyeste artist blev skrottet af Sony.

Selvom Kalle Pimp nu er lykkelig for sin nye kontrakt forstår han da stadig ikke Sony.
- Jeg fik en underlig forklaring om at de ikke havde ressourcer nok til at producere min single og mit kommende album. De sagde de var i krise, men i stedet for at gå ned med flaget brugte jeg tiden på at skrive nogle flere sange, siger han og griner.

Jon og Kalle Pimp forventer at den første single er på gaden inden jul.