36-årige Birgitte Jørgensen fra Ballerup er stor Robbie Williams-fan. Så stor, at hun ofte joker med, at hendes børns rigtige far er popstjernen selv.

Der er ikke en stor skare af skrigende teenagere, der har slået lejr ude foran d'Angleterre, hvor Take That-stjernen har indlogeret sig med kone og barn. Faktisk står der kun en ti stykker. Men de er til gengæld også hardcore fans. 

En af dem er Birgitte Jørgensen, der har sine to små piger med. Hun glæder sig til i morgen, hvor hun skal til sin tredje Williams-koncert. Hun har været fan siden omkring 1995.

- Han er bare skide fræk og provokerende, på den gode måde. Han er en fantastisk entertainer, som virkelig når ud over scenen. Den første gang jeg var til koncert med ham følte jeg virkelig, at han sang til mig, siger hun og afslører, at hun håber den britiske stjerne spiller nummeret 'Angel', der er hendes yndlings.

Birgitte Jørgensen er søndag aften taget til hovedstaden fra Ballerup og står ude foran d'Angleterre, i håbet om at få et glimt af ham. Det gjorde hun også sidst han var i København. Faktisk i en sådan grad, at hendes to døtre blev snydt for en tur i Zoologisk Have, fordi mor skulle stå ude foran Hotel Skt. Petri, hvor Robbie Williams efter sigende boede dengang.


 
- Det var de vist ikke så vilde med. Jeg joker ofte med, at han er deres far. Når han kommer på tv, kan jeg finde på at sige, 'Kom og se jeres far!'. Nogle gange siger jeg også, at han efterhånden skylder mig en del børnepenge. I starten opfattede de det ikke rigtig, fordi de var så små, men nu synes de bare det er lidt irriterende. Jeg gad da godt have haft børn med ham, griner den engagerede Robbie-fan. 

Døtrene står da også ved siden af, og prøver at hive mor videre fra hotellet. Men mor vil blive. Hun undrer sig en smule over det mildest talt meget få antal mennesker, der står og kigger op mod hotelvinduerne.

- Det kan jeg simpelthen ikke forstå. Jeg synes jo bare han er skøn. Men så kunne han da godt lide komme ned og sige hej, når vi nu alligevel står så få, siger hun med et smil.
 
Popstjernen materialiserer sig ikke, så Birgitte Jørgensen og de andre få fans må vente til koncerterne i Parken i morgen og på tirsdag.