Det var på en restaurant i Los Angeles, at Crsitiano Ronaldo mødte moren til hans baby. Ronaldo scorede servitricen med replikken "me, you, fuck?", skriver den britiske avis Sunday Mirror.

Den amerikanske servitrice forstod dog i første omgang ikke, hvad det var den portugisiske superstjerne var ude på, så i stedet viste Ronaldo sig fra en mere romantisk side og tegnede et hjerte på en dugget rude, mens han hviskede: "Me, you, kiss?"

Den mere romantiske side af Ronaldo virkede, og ifølge Sunday Mirrors kilde, tog Ronaldo og den amerikanske servitrice hjem til Ronaldos hotel.

Det resulterede ni måneder senere i en lille dreng og en "regning" til Ronaldo på 10 millioner £ eller cirka 90 millioner danske kroner.

- Det er typisk Ronni, at lade som om, at hans engelks er meget dårligt, når det passer ham. Så kan han gå direkte til sagen. Det var blot endnu et engangsknald, og Ronni troede aldrig, at han skulle se kvinden igen, siger kilden til Sunday Mirror.

Men da kvinden fandt ud af, at hun var gravid, tog hun kontakt til Ronaldo gennem hans agent, Jorge Mendes.

Parterne aftalte, at Ronaldo ville give en DNA-test for med 100 procent sikkerhed at fastslå faderskabet, når barnet var født og give støtte til moren og barnet, hvis det var hans.

- Cristiano fik resultatet af vide, mens han var i Sydafrika under VM, fortæller kilden til den britiske formiddagsavis.

Da det var helt sikkert, at drengen - som skal døbes Ronaldo, som sin far - var Cristianos, trådte den portugisiske stjernespillers mor i karakter.

- Ronni er en multi-millionær playboy, men når det kommer til familie, så er han i høj grad sin mors dreng, siger kilden.

- De er en tæt, traditionel katolsk familie, og da faderskabet var fastslået var der ingen tvivl om, at Ronaldo ville gøre det rigtige. Han kunne ikke blot vende ryggen til barnet, siger kilden til Sunday Mirror.