En puck kan gøre usandsynligt ondt at blive ramt af. Det ved de spillere, som kaster sig ned i skuddene, men det ved de fans på lægterne, der bliver ramt, når den lille sorte puck bliver skudt ud af banen, også. Det kan amerikanske Patricia Higgins bevidne. Hun blev ramt så hårdt af en puck, at hun ifølge amerikanske ESPN nu lægger sag an mod en NHL-klub. 

Hun blev ramt under en kamp i Chicago mellem Boston Bruins og Chicago Blackhawks, hvor danske Peter Regin spiller i dag. Kampen var dog i Stanley Cup-finalen i 2013, hvor Peter Regin endnu ikke var skiftet til Blackhawks. 

Higgins stod i det ene hjørne, hvor pucken fløj ud, og den ramte hende altså. Hendes anklagen går på, at sikkerhedsnettet ikke var i orden.

Hun kræver derfor godt 275.000 kroner i erstatning for skaden, der blandt andet omfatter smerter, tabt arbejdsfortjeneste og de vedvarende skader, Patricia Higgins lider under.

Patricia Higgins måtte blandt andet syes med 20 sting for at stoppe for blødningerne, ligesom hun fik en hjernerystelse, inflammation og en forslået nethinde.

Over for ABC 7 har hun forklaret, at hun ikke husker meget fra ulykken.

- Det næste jeg opdagede, var, at jeg var blevet ramt i panden, og at jeg ikke kunne se noget, siger Patricia Higgins, der var fast inventar på tribunen med sæsonkort på denne plads.

Talsmænd fra Chicago Blackhawks eller stadionet United Center har ikke ønsket at udtale sig om stævningen fra Patricia Higgins.