De svenske arrangører har tændt de røde lamper, alle billetterne til mellemrunden er solgt. Se her, hvor mange billetter, der er solgt i Danmark.

Danmarks fantastiske kamp mod Kroatien - og svenskernes sejr over Polen har fået VM-interessen til at stige til nye højder i Malmø. Fredag eftermiddag melder de svenske arrangører ALT UDSOLGT - til mellemrundekampene i Malmø, hvor Danmark møder Polen lørdag, Argentina søndag og Sverige tirsdag.

- Det er slut nu. Vi har i dag solgt resten af billetterne til mellemrunden, efter det lå fast, hvornår Danmark og Sverige skulle spille mod hvem, fortæller de svenske arrangørers Ola Richardsson fredag til sporten.dk

Også finalen er udsolgt, mens der fredag eftermiddag var få hundrede billetter tilbage til Danmarks eventuelle semifinale, men Ola Richardsson regner med, at de også allerede er revet væk.   
 
Hvor mange danskere, der kommer og bakker Wilbeks tropper op, er umuligt at sige præcist.

- Det kan jeg ikke vide, men jeg kan fortælle dig hvor mange billetter, der er solgt i Danmark. Måske er det svenskere, der har handlet i Danmark, men omvendt kan danskere jo også have købt billetter i Sverige. Men der er solgt 4000 billetter i Danmark til lørdagens kampe, 3700 til søndag og 2900 til tirsdag, siger Ola Richardsson. 

Har du ikke allerede fået fat i en af de eftertragtede VM-billetter eller kender nogen, der har været ude i god nok tid, må du nøjes med at se kampene i tv.

Danmark spiller lørdag kl. 20.15 mod Polen, kampen kan ses på DR
Danmark spiller søndag kl. 20.15 mod Argentina, kampen kan ses på DR
Danmark spiller tirsdag kl. 20.15 mod Sverige, kampen kan ses på TV2