Anders Oechsler har beskadiget ledbåndene i sit knæ. Han erkender, det kan koste VM-deltagelsen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det er ikke sjovt at være landstræner Ulrik Wilbek for tiden. Mindre end en måned før VM hagler uheldene ned over det danske landshold, lørdag gik det galt for forsvarsprofilen Anders Oechsler fra KIF Kolding.

Anders Oechsler fik en skade i sit knæ og måtte hjælpes fra banen i koldingensernes hjemmekamp, hvor holdet overraskende tabte til Viborg. Hvor slem skaden er, det skal en skanning mandag afgøre.

- Det er tilsyneladende ledbåndene i knæet, det er gået ud over, og så ved man jo desværre aldrig, om også menisken er blevet beskadiget. I forhold til VM er det for tidligt at dømme ham hverken inde eller ude, siger pressechef i KIF Kolding, Thomas Christensen, til sporten.dk

Selv er Anders Oechsler naturligvis ærgerlig.

- Der farer mange tanker gennem hovedet på mig, og lige nu virker det ikke som om, at jeg kan træne i næste uge. For at være ærlig, ved jeg det ikke, siger han til ritzau og erkender, at VM-deltagelsen er i fare.

- Det kan godt komme til at koste VM. Det er der ingen tvivl om. Men jeg kan først sige det i næste uge, siger han.

Det danske landshold er i forvejen ramt af store problemer i forsvaret. Michael V. Knudsen kæmper med tiden for at blive klar til VM, og Rene Toft Hansen sidder ude med en brækket finger, men han ventes dog klar til VM.Også højrebacken Kasper Irming er VM-tvivlsom med en skade.