I en forrygende flot håndboldkamp var det Aalborg, der i et sandt drama sikrede sig en snæver sejr på 28-25 over hjemmeholdet GOG. Kampens helt store spiller var Aalborgs Sander Sagosen, der scorede 11 mål.

Den gamle traditionsklub fra Sydfyn har fået en glimrende start på denne sæson i Boxer Herreligaen, hvor de inden kampen mod Aalborg havde hentet hele ni point ud af tolv mulige. Lørdag eftermiddag skulle hjemmeholdet forsøge at skrabe yderligere to point sammen, da Aalborg Håndbold kiggede forbi.

En af grundene til GOGs succes er deres hurtige kontraspil, der ofte har taget pusten fra modstanderholdene. Det skete også i kampens indledning, hvor GOGerne blæste til angreb. Gæsterne havde svært ved at komme på plads i forsvaret, hvilket resulterede i en stribe kontrascoringer. Til gengæld havde Jesper Jensens tropper ikke de store problemer med at score i den anden ende. Aalborgs norske landsholdsspiller Sander Sagosen var flyvende og hamrede syv scoringer i mål ind alene i første halvleg.

Det var dog GOG, der kunne gå til pause 14-13 efter en første halvleg med masser af flotte scoringer og få tekniske fejl.

Jævnbyrdigheden mellem de to hold fortsatte efter pausen, hvor GOGs Minik Dahl Høgh og Aalborgs Sander Sagosen havde stor succes fra distancen.

Gæsterne havde et lille overtag på måltavlen, men de hårdt kæmpende GOGere var aldrig længere væk end et par mål. Hjemmeholdet fik udlignet ved stillingen 21-21, men kort efter øgede gæsterne igen føringen til et par mål.

I en hektisk slutfase forsøgte GOG desperat at indhente Aalborg, men gæsternes svenske målmand Andreas Palicka hev et par vigtige redninger op af lommen, så Aalborg endte med at vinde kampen 28-25.

Med sejren overhaler Aalborg GOG i tabellen. Her ligger nordjyderne nu nummer to med 10 point, men GOG ligger nummer fire med ni point.