1. Hvad kan sommerhuset?

Sommerhuse er nærmest en fast del af danskernes liv. Tusinder af sommerhuse er spredt ud over de danske landskaber og danner rammerne for alt fra de varmeste sommerminder til de hyggeligste juleferier.

Men hvad er sommerhuset egentlig for en størrelse, hvis man kigger fænomenet efter i sømmene? Og hvordan har sommerhuset ændret sig gennem tiden?

Det kigger Utzon Center på i deres nye udstilling 'Sommerhus', der har åbent fra nu til 30. december.

Læs mere om udstillingen på Utzon Centers hjemmeside.

2. Naturens legeplads

I en verden, hvor din tid og opmærksomhed er den største valuta, har den stille natur det med at tabe kampen om netop dette til Netflix, computerspil og andre indendørsaktiviteter.

Men uden for din hoveddør er der faktisk timevis af underholdning, og det vil to naturvejledere fra Vejgaard Samråd bevise.

Søndag tilbyder de dig en gratis naturvandring, hvor man går tur, samler vilde blomsterfrø samt spiselige urter og finder ting til et hjemmelavet bihotel.

Naturvejlederne medbringer også lidt kage. Læs mere om vandringen på Facebook-begivenheden.

3. Fyld rummet med sang

Der sker noget magisk, når flere entusiastiske stemmer fylder et stort rum.

Det er også det, der skal ske torsdag, når museet Kunsten inviterer til fællessang i deres rummelige, marmorbeklædte forhal.

I bliver ført igennem skønsangen af den prisvindende korleder Liv Lund, og bagefter er der mulighed for at få mad og kaffe i Kunstens café.

Bliv klogere på arrangementet her.