Lucas Bjerregaard sikrede sig en delt tredjeplads ved Open D'Italia efter en dag, der sluttede med omspil og svensk triumf.

Et slag kan være en verden til forskel i golf. Det vil det danske golft-talent Lucas Bjerregaard formentlig hellere end gerne skrive under på efter at han søndag var meget tæt på at komme i omspil om sejren ved Open d'Italia.

Bjerregaard har stadig sin første sejr på European Tour til gode, men mulighederne var der, da den 24-årige dansker gik ud på fjerde og sidste dag.

Med fire birdies og en bogey opfyldte frederikshavneren sin del af kontrakten, men desværre havde Martin Kaymer og Rikard Karlberg andre planer og de kom i omspil, da svenskeren indhentede den rutinererede tyskers forspring og vandt sin første turnering i European Tour-regi.

Lucas Bjerregaard kom ikke tomhændet fra Milano. Danskeren kunne sætte 57.300 euro ind på kontoen for sin aktie i tredjepladsen og samtidig rykkede han frem som nummer 97 på pengelisten for 2015. Dermed er Bjerregaard også tæt på at indløse Tour-kortet for sæsonen 2016.

Thorbjørn Olsen sluttede turneringen i Italien på en 67. plads og indkasserede 3.375 euro, hvilket runder en stille sæson af med mere bum end bang for manden, der lignede Thomas Bjørns naturlige afløser.