I fodbold er den enes død som bekendt ofte den andens brød. Og således kan det gå hen at blive til FC Midtjyllands fordel, at Crystal Palace-anrgiberen Wilfried Zaha er blevet knæskadet.

Det betyder nemlig, at vejen til debut er blevet kortere for Alexander Sørloth, som Crystal Palace købte i sidste uge af FC Midtjylland.

Prisen var på 10 millioner euro (75 millioner kr.), men der kan ryge flere penge til FCM, når og hvis nordmanden opnår forskellige delmål med Crystal Palace. Det gælder blandt andet antallet af kampe.

Ialt kan FC Midtjylland nå helt op på 141 millioner kroner for Alexander Sørloth, hvis han bliver en stor succes på Selhurst Park.

Alexander Sørloth
Alexander Sørloth Foto: Henning Bagger
Vis mere

London-klubben spillede søndag 1-1 hjemme mod Newcastle, og det var her, Wilfried Zaha blev skadet. Alexander Sørloth sad på bænken i hele kampen, men nu hvor Wilfried Zaha er ude af spillet, er vejen til debut blevet kortere.

Iføllge Daily Mirror vil Wilfried Zaha være ude på sidelinjen i halvanden måned, og det er endda billigt sluppet. Lægerne havde i første omgang regnet med mindst to måneder.

Den 25-årige Wilfried Zaha kan iøvrigt meget vel være tabt for Crystal Palace til sommer, da adskillige af Premier Leagues storklubber er interesserede i at købe ham.

LÆS OGSÅ: Stort drama i kulissen! FCM-boss afslører nye detaljer om rekordhandel

'The Eagles' - som Crystal Palace kaldes - vil dog ikke være meget for at slippe ham. Klubben har ikke vundet en kamp, hvor han ikke har spillet med, siden september 2016.

Men det kan Alexander Sørloth måske også ændre på.

PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE ALEXANDER SØRLOTH FORTÆLLE BEGEJSTRET OM SKIFTET FRA FCM TIL CRYSTAL PALACE

Andre læser også