Christian Eriksens fremtid ser ud til at ligge i Madrid.

I hvert fald hvis man spørger flere af Spaniens største sportsaviser, der uafhængigt af hinanden har bragt en række forsider om flirten mellem fynboen og Real Madrid.

Søndag blev det dog ikke til en forside, men en Eriksen-historie er der blevet plads til hos AS.

Denne gang bliver mediet konkret på, hvor meget danskeren kan se frem til at få i løn.

Christian Eriksen spillede hele kampen, da Danmark besejrede Schweiz.
Christian Eriksen spillede hele kampen, da Danmark besejrede Schweiz. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

For lønmæssigt har mastodontklubben råd til Christian Eriksen, skriver avisen.

Tottenham har ad flere gange tilbudt danskeren kontraktforlængelser, og den seneste skulle angiveligt være på fire år med en årlig løn på seks millioner euro efter skat. Det svarer til knap 45 millioner kroner.

Hvis han fik en lignende kontrakt i Real Madrid, ville han ligge på niveau med spillere som Casemiro, Carvajal og Varane. Og det er ganske realistisk. Meget mere end, at klubben henter Paul Pogba, der ville sprænge lønskalaen i Madrid.

Noget, som klubben ikke er interesseret i i en trup, hvor de mest løntunge spillere er Gareth Bale (108 millioner kroner) og Sergio Ramos (104,5 millioner kroner). Herefter kommer Toni Kroos og Luka Modric med lønninger på cirka 82 millioner kroner.

Fordi Christian Eriksens kontrakt udløber til sommer, har han allerede mulighed for at skrive under med en ny klub til januar, ganske gratis. Skiftet vil dog først gå igennem til juli.

Real Madrid pønser på at hente Christian Eriksen allerede til januar til en pris, som er meget lavere, end hvis danskeren var blevet købt i sommer.

Men storklubben er ikke den eneste, der håber på at lokke Eriksen til klubben til januar.

De tyske mestre fra Bayern München er angiveligt også interesserede i danskeren. Det skriver mediet Sport1, der beretter, at Bayern Mïunchen allerede har taget kontakt til Eriksen om et fremtidigt skifte.