Bayern München-stjernen Arturo Vidal blev onsdag pillet ud af Chiles trup før venskabskampen mod Paraguay. Ifølge rygterne var det på grund af disciplinære problemer, men det afviser han dog selv.

For bare to måneder siden var Arturo Vidal også i vælten af de helt forkerte årsager. Under sommerens Copa America scorede han først to gange i en puljekamp mod Mexico. Det blev fejret med en druktur af de store, der endte med, at midtbanespilleren kørte galt i sin Ferrari og blev anholdt for spirituskørsel.

Arturo Vidal kørte galt spirituspåvirket galt i sin Ferrari under Copa America. Sådan så bilen ud efter ulykkan.
Arturo Vidal kørte galt spirituspåvirket galt i sin Ferrari under Copa America. Sådan så bilen ud efter ulykkan. Foto: FELIPE FREDES FERNANDEZ
Vis mere

I 2011 var den også gal. Her mødte Vidal og fire holdkammerater fulde op i landsholdslejren efter en barnedåb. Dengang udløse det 10 dages karantæne.

De mange sager betød også, at flere medier mistænkte Vidal for igen havde slået sig lidt for meget løs, da han blev sendt hjem fra den chilenske landsholdslejer med begrundelsen 'personlige problemer'.

Rygterne blev forstærket, da chilensk tv bragte et billede af Arturo Vidal, der var ude af spise dagen før. Ifølge avisen El Mercurio var Vidal også set på et casino.

Vidal nægter dog, at han skulle have forbrudt sig mod nogen regler.

»Jeg er irriteret, fordi I ødelægger billedet af mig - og jeg synes, jeg spiller på et af de bedste hold i verden. Derfor påvirker det mig meget. I skal stoppe med at finde på ting,« siger han til ESPN.

»Jeg ville ønske, at I behandler mig ordentligt. Men nogle folk vil bare trække én gennem sølet«.

»Jeg har forladt lejren på grund af familiære problemer og intet andet. Træneren forstår mig, og vi har sagt farvel i en god tone. Jeg håber, jeg kan være tilbage, når vi skal spille kvalifikationskampe,« siger Arturo Vidal.