Ordene kom fra Stephan Petersen efter AGF-sejren over Roskilde i 1.Division. Hjemmeholdet Roskilde kæmpede bravt, men kunne alligevel ikke stille noget op de århusianske gæster.

David Devdariani udgjorde sammen med Feilhaber, Stephan Petersen og Kasper Povlsen en stærk midtbane mod det undertippede hjemmehold.
Roskilde gik dog friskt til sagen fra kampens start, selvom AGF dominerede spillet. De helt store målchancer udeblev dog, men der var enkelte gange optræk til mål. Roskilde kunne faktisk have fået en overraskende føring kort før pausen, men ind ville bolden ikke.

I anden halvleg skruede AGF tempoet op, og i takt med at trætheden meldte sig hos Roskilde-spillerne, kom udeholdet tættere på en scoring.

Den faldt så efter 58 minutter, da måltyven Peter Graulund fik scoret sit tredje sæsonmål. 1-0 til AGF, der nu var på vej mod den forventede sejr.

10 minutter senere blev kampen reelt set afgjort, da fik AGF øget føringen. Stephan Petersen scorede et flot mål til 2-0, da han med et følt skud fra kanten af feltet placerede bolden uden for Roskilde-keeperens rækkevidde.

Mere skete der ikke i opgøret, og AGF har nu syv point for tre kampe, mens Roskilde har tabt alle deres tre kampe.

- Selvom sejren var fortjent, så var det ikke superliga-værdigt. Vi havde ikke nogle rigtige chancer i første halvleg, men vi vidste, at de ville blive trætte i anden halvleg, og så slog vi til, sagde målscorer Stephan Petersen til TV2 Sport efter kampen.

I Viborg slog vandt de grønne med 3-2 over Skive.