Med 0-0 lever Randers’ europæiske drømme fortsat efter de torsdag aften tog imod svenske Elfsborg i anden runde af kvalifikationen til Europa Leage. Det til trods må kronjyderne tage sig til hovedet efter en kamp, som de burde have forladt med en føring på mindst et par mål.

At opgøret noget uforståeligt endte 0-0 skyldtes ikke mindst en storspillende dansk målmand hos gæsterne. Den tilbagevendte Kevin Stuhr-Ellegaard diskede op med en pragtkamp i gensynet Randers, hvor han spillede fra 2007 til 2010.

Især i første halvleg kom Randers blæsende ud. Og allerede efter et kvarters spil var bud efter netmaskerne. Desværre blev det ved lige ved og næsten for Jonas Borring, der efter et glimrende indlæg fra Johnny Thomsen, hamrede et hovedstød på overliggeren. Men fløjspilleren ramte ikke kun bolden i situationen.

I samme moment bankede Borring og den svenske forsvarsspiller således også hovederne sammen. Og det var grimme scener, der de i følgende minutter udspillede sig på Auto C Park. Bevidstløst blev Manns båret fra banen med en kraftig hjernerystelse.

Efter opholdet i spillet fortsatte Randers sin offensiv. Og igen var det Jonas Borring, der var i afslutterens rolle. Men denne gang misbrugte han en 100 procents chance helt tæt på mål. Og i resten af kampen stod der så Kevins Stuhr-Ellegaard på hele.

Den rutinerede danske keeper diskede op med den ene pragtredning efter den anden. Og som kampen skred frem, virkede det nærmest utænkeligt, at han skulle passeres, selvom Randers i de døende minutter pressede hårdt på.

Randers-angriberen Nicolai Brock-Madsen havde også svært ved at forstå resultatet, da TV3 Sport fangede ham efter opgøret:

»Vi har så mange chancer, og vi skal score, når vi får så mange muligheder, som vi gør. Vi holder dem fra af at score, og det er også vigtigt, men vi skal bare vinde. Jeg er forhåbningsfuld, og efter kampen i dag kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle tage til Sverige og vinde,« lød det fra angriberen, der var med det danske U21-landshold til EM i Tjekkiet tidligere på sommeren.

Returkampen spilles i Elfsborg i næste uge.