Den nordjyske håndboldstolthed mistede en ellers sikker hjemmesejr, da gæsternes Kasper Gudnitz kort før tid scorede til slutresultatet 25-26.

Jesper Jensens tropper har ellers fået en godkendt start på denne sæson. Før lørdagens hjemmekamp mod HC Midtjylland havde Aalborg kun tabt to kampe i ligaen, men den statistik blev udvidet til tre lørdag eftermiddag.

Fra kampens start så det ellers ud til, at hjemmeholdet ville vinde deres sjette sejr på stribe, især takket være fløj- og stregspillerne Buster Juul og Simon Hald Jensen, der lavede nogle gode mål. For gæsterne fra HC Midtjylland var det igen højrebacken Kasper Gudnitz, der var farligste mand.

Hjemmeholdet var konstant foran med et par mål, og Aalborg kunne derfor gå til pausen foran 15-13.

I anden halvleg fik HC Midtjylland hurtigt udlignet på måltavlen og kom i flere omgange foran med et enkelt mål midtvejs, inden hjemmeholdet igen fik styr på deres spil.

Med fire minutter igen udlignede HCMs Jacob Østergaard til 25-25. Og få minutter senere var det netop Kasper Gudnitz, hårdt presset, der afgjorde kampen til 25-26. Aalborg kunne have udlignet i kampens hektiske slutfase, men både Sander Sagosen og Martin Larsen mislykkedes med at skyde bolden i mål. Trods nederlaget ligger Aalborg stadig nummer et.

I lørdagens andre kampe i Boxer Herreligaen kom Skanderborg helt tæt på toppen, da de vandt en flot udesejr mod GOG med cifrene 26-24. Sønderjyske overvandt at være bagud med tre mål ved pausen, da de hjemme i Skansen vandt 27-25 over Århus Håndbold.