Selvom Janni Ree ikke ønsker at komme tilbage, så mener hun alligevel, at tiden i fængsel var klaret nemt.

»Dagligdagen er, at man står op, og så går man på arbejde, jeg arbejdede i et vaskeri, og så kommer du hjem klokken 15 om eftermiddagen. Så kan du træne, og så har du en madgruppe på din afdeling, så laver man mad sammen og spiller ludo og kort og går ture, og det nød man faktisk, for så kunne man komme ind og se sit fjernsyn og få fred fra de andre på afdelingen, og sådan kørte det hver dag. Det er jo en feriekoloni, hvis jeg må sige det sådan.«

Det fortæller reality-kendissen, da hun i onsdagens afsnit af 'Forsidefruer' bliver interviewet af forfatteren bag hendes bog 'Golddigger – I think not.'

Janni Ree var inde og sidde i 3,5 måneder i Horserød Statsfængsel, fordi hun blev dømt for at franarre en ældre mand penge.

Foruden at tale om sin tid i fængslet, så fortæller Ree også om, hvordan det var at vokse op. Hun forklarer, at faderen igennem hendes barndom kæmpede med et alkoholmisbrug, som gav op- og nedture.

I dag har hun glemt nogle af de negative ting, hun har oplevet igennem opvæksten, som hun kalder 'meget turbulent'.

Janni Ree fortæller til de fremmødte gæster, som har betalt penge for at høre mere om kendissen, at selvom hun er vdiere, så er det ikke sket uden ar.

»Der er også en masse ting, som sidder nede i maven, som man ikke glemmer,« fortæller hun. Programmet kan ses på TV3 i aften klokken 21.