Søren Steen Jespersen fra Larm Film håber, at samarbejdet med DR kan fortsætte.
Søren Steen Jespersen fra Larm Film håber, at samarbejdet med DR kan fortsætte. Foto: Erik Refner

Produktionsselskabet, der arrangerede den famøse demonstration i Hjørring til brug for en DR-dokumentar, har intet hørt om at programmet med demonstrations-scenen slet ikke bliver sendt.

- Jeg vil helst ikke sige noget, for jeg har intet hørt fra Danmarks Radio (DR), som jeg har kontrakt med. Jeg har godt set, at udsendelsen ikke bliver bragt, men jeg har ikke selv hørt fra DR, og før jeg har det, vil jeg helst ikke sige noget, siger producer Søren Steen Jespersen fra Larm Film, som ifølge Søren Steen Jespersen blandt andet laver 'samfundskritisk og aktivistisk' tv.

DR-brøler: Nyhedsdirektør raser i internt notat over fejl


For en DR-dokumentar om finanskrisen havde Larm Film iscenesat en demonstration ved et retsmøde i Hjørring i sagen om EBH-bank, men tv-avisen bragte optagelserne af den iscenesatte demonstration i den tro, at det var en rigtig demonstration. Derfor har DR nu ifølge chef for DR-nyheder Ulrik Haagerup valgt at droppe udsendelsen af den dokumentar, optagelserne med den iscenesatte demonstration skulle indgå i.

- Jeg har her til aften(fredag, red.) haft lejlighed til at snakke med DR's generaldirektør, og vi er i DR's direktion blevet enige om, at den udsendelse, som optagelserne fra det private produktionsselskab skulle bruges i, ikke vil blive bragt, siger Ulrik Haagerup ifølge DR.

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.