Det hele sluttede positivt for John og Pia, men går det også sådan i dag? Få svaret her.

I tirsdagens afsnit af »Luksusfælden« var der masser af hjælp at hente til John og Pia fra Kastbjerg. Parret havde en høj gæld og et alt for stort forbrug – især fastfood og en motorcykel trak stort.

Men da eksperterne, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, forlod John og Pia, havde parret i den grad fået øjnene op. Og det er stadig helt åbne den dag i dag.

»Det går så godt. Det er kun gået én vej, siden eksperterne forlod os, og det er fremad for fuldskrald. Det hele er bare positivt, og vi har fået styr på alt,« fortæller John til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Rystet ekspert til »Luksusfælden«-deltager: Du skulle skamme dig!

»Har man sagt A, så siger man også B«

Jan Swyrtz og Carsten Linnemann var meget kritiske over for parret i starten af programmet, men det var to tydeligt imponerede eksperter, der forlod Kastbjerg i slutningen af programmet. John og Pia havde fulgt alle deres råd, og det var noget, de allerede inden deltagelsen havde aftalt.

»Vi havde fra starten snakket meget om, at vi går hele vejen, nu hvor vi er gået ind til det her. Når man har sagt A, så siger man også B, og den holdning har vi fulgt, siger John og slår fast, at han ikke giver meget for de deltagere, der ikke følger eksperternes råd.«

»Når man tilmelder sig noget og får så kompetent folk ud for at hjælpe, så går man også 100 procent ind til det, og gør hvad de siger. Hvis man ikke gør det, så er man også selv ude om det.«

LÆS OGSÅ: »Luksusfælden«-Katrine raser: Jeg bliver jo fremstillet som en dum tøs

»Man skal også huske at leve«

John og Pia fik at vide, at de kunne være gældfri på tre år, hvis de fulgte eksperternes råd. Og det var en overraskende melding for parret.

»Det var så fantastiske. 36 afdrag, og så er det slut. Det er så fedt. Hvis man ikke kan klare det, så kan man sgu ikke klare en skid,« fortæller John og slår fast, at de forventer at være fri af gælden endnu tidligere.

»Drømmen er i hvert fald at være fri fra gælden før tid. Vi betaler nogle af de små kreditorer af før tid, så det burde lykkes, men man skal heller ikke stramme garnet for meget. Man skal også huske at leve – ellers kører man død i det.«

LÆS OGSÅ: Pernille fra ’Luksusfælden’: Derfor sagde jeg »Fuck dig«

Denne artikel blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.