Han er nomineret til et rekordhøjt antal priser ved Danish DeeJay Awards 2011, og hans musik har længe ligget øverst på hitlisterne. Nu er Thomas Kato Vittrup fra Thisted klar til det gennembrud, der for alvor vil gøre ham til et kendt ansigt i Danmark.

Hans ørehængere er uundgåelige på landets diskoteker, videoerne til 'Champion', 'Hey Shorty' og senest 'Sjus' er i fast rotation på musikkanalerne, og han har efterhånden samarbejdet med flere af Danmarks store musikere.

Men selv om strømmen af efterspurgte hits for længst har cementeret hans navn, så er Kato stadig relativt anonym - af udseende i hvert fald. Det bliver der imidlertid lavet om på i aften, når danskerne kan lære den succesfulde dj lidt bedre at kende i underholdningsprogrammet 4-Stjernes Rejse.

De tre øvrige deltagere på denne uges udflugt er rapperen Clemens, Malene Qvist fra Sukkerchok og Jon Nørgaard, og den unge gruppe af kendisser er fløjet til London for at kaste sig over hinandens udfordringer for åben skærm.

Kato inviterer sine meddeltagere en tur på landet, og i overdådige omgivelser skal de tre musikere blandt andet skyde lerduer iklædt traditionelt engelsk jagttøj, inden de får en udfordring, der sætter gang i enkeltes opkastreflekser. 

Det mest overraskende er dog dagens sidste arrangement - en hjemmelavet luksusmiddag, der blandt andet består af fasan med foie gras og stegte kastanjer. 

- Man kan godt mærke, at Kato er vant til at være dj - for hold kæft, han styrer showet, bemærkede en yderst imponeret Clemens under desserten.

- Havde jeg været hans date. så kunne det godt være, at jeg var blevet scoret, afslørede en betaget Malene Qvist, der blandt andet var begejstret over blomsterne på bordet og den passende dessertstørrelse. Kato til sodavandshalbal
Kato er bestemt ikke ny på den danske musikscene, selv om han først opnåede bred anerkendelse i løbet af 2010. Allerede før sine teenageår drømte han om en karriere som dj.

- Da jeg var 12 år, snød jeg mig ind til noget alkoholfrit sodavandshalbal, og der så jeg en dj for første gang, husker Kato.

- Og jeg kunne se, at pigerne stod og kiggede op på ham. Men fyrene stod også og kiggede op på ham, for de kunne jo se, at pigerne stod og kiggede op på ham. Så jeg var nok ikke den eneste, der stod der og tænkte 'jeg skal bare være dj - det skal være mig, der står deroppe'. Da jeg så ham, tænkte jeg, at det lige præcis var det, jeg skulle være.

2010 blev året, hvor Kato for alvor slog igennem - altså små 17 år senere. Han blev allerede hædret med titlen som Danmarks bedste dj i 2007, men det var først tre år senere, at danskerne for alvor blev introduceret for den skaldede dj.

- Hele 2010 har bare eskaleret og eskaleret, og de fire singler jeg har sendt ud i løbet af året er blevet modtaget over alle forventninger og drømme. Lige nu er jeg der, hvor jeg altid har drømt om at være, fortæller den 29-årige dj med et smil.

- Jeg har altid haft en mission om at lave mit eget musik, og jeg har i mange år arbejdet på det i skjul og øvet mig. Og den ultimative drøm var at prøve at lave bare ét nummer, der blev et hit. Nu har jeg haft fire lige i streg, Det er simpelthen sindssygt.

Kato jubler over sin succes i Danmark, men han lægger ikke skjul på, at han også drømmer om at prøve kræfter med markedet i udlandet.

- Jeg kommer med en ny plade til april. Målet er, at jeg skal blive ved med at holde mig på toppen herhjemme og blive ved med at have en masse musik at byde på, men samtidig skal vi også lægge rigtig mange kræfter i et internationalt gennembrud. Det er ligesom det, 2011 handler om. Men det er også vigtigt for mig, at vi giver plads i min kalender til at være hjemme og holde fast i det fantastiske år, jeg har haft.

Hvis du vil se, om en dag i England med lerduer, foie gras i fasan og blomster på bordet giver Kato toppoint, så se med i aften, når han er vært i programmet 4-Stjerners Rejse på Kanal 5 kl. 19.