Foto: Asger Ladefoged

I en beklagelse til lærerne på Hyltebjergskolen forsøger Peter Mygind at give BT skylden for, at lærerne står med det indtryk, at Mygind selv følte sig mobbet af lærerne, da han sad alene i den kontroversielle scene.


’Jeg er dybt ulykkelig over, at BT skriver, at jeg er blevet mobbet på lærerværelset. Det har jeg på intet tidspunkt sagt, skriver Peter Mygind blandt andet i en beklagelse til lærergruppen.

Det lykkedes ikke i går BT at få en kommentar fra Mygind til lærernes debatindlæg, men i den artikel, Mygind omtaler i sin beklagelse, lægger han ikke skjul på, at han følte sig sat udenfor i den konkrete situation på lærerværelset.

- Jeg troede, de ville komme løbende og spørge: hvad er dine tanker og planer? Men nej, de var mere angst for, at jeg ville misbruge det. De var virkelig bange for at tale til mig og havde meget svært ved at lukke mig ind. Nogle gjorde det aldrig, og nogle gjorde det mere eller mindre undervejs, sagde Peter Mygind, der heller ikke lagde skjul på, at situationen var ubehagelig for ham.

Peter Mygind

’Jeg havde det rigtig skidt’

- Jeg havde det rigtig skidt. Jeg havde et øjeblik, hvor jeg tænkte, det her kan jeg ikke gennemføre, for jeg kan ikke være på en skole i to måneder, hvor lærerne overhovedet ikke har lyst til at tale til mig. Jeg var virkelig ulykkelig, sagde Peter Mygind til BT.

BT har interviewet med Mygind på bånd. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.