Søndag aften rullede dramaet i Big Brother-huset og efter et fysisk skænderi blev David og Ronni smidt ud. Nu taler de ud om oplevelsen

Det er dagen derpå for eks-deltageren i Big Brother, Ronni. I nat blev han og David smidt ud af årets Big Brother på grund af vold og voldelig adfærd, og har dermed mistet chancen for at vinde de eftertragtede 500.000 kroner. 

- Jeg er da selvfølgelig træt af, at jeg ikke længere er i huset, og jeg kommer til at savne de andre. Men jeg har det fint, siger Ronni, da bt.dk fanger ham over telefonen. 
Det samme har David, der endnu ikke har haft mulighed for at tale med Ronni, som han ellers har været gode venner med mens de har været i Big Brother-huset. Han

- Min stolthed har fået et knæk. Jeg har skuffet mig selv, min familie og mine venner. Og så har jeg smidt min drøm om at vinde Big Brother på gulvet. Men jeg er okay, siger han.

Beboerne i Big Brother-huset har været presset i de seneste par uger. To uger i træk har de haft morder-uge, hvor beboere blev 'myrdet' og skulle kæmpe for deres overlevelse - nogen uden held. I denne uge var emnet politistat, og David og Dennis blev valgt som politi og havde magten til at opsætte regler som de andre beboere skulle følge. Men den hårde tone, som politiet nogle gange havde, blev for meget for flere af deltagerne, og i løbet af søndag var der flere gange skænderier og tårer. 

- Det kørte op i en spids, og når man bliver så gal at man kommer helt derop, så hører man ikke noget. Vi har været pressede de sidste par dage og så kører man lidt på hinanden, fortæller Ronni. Han og David kom voldsomt op at skændes, og David gav Ronni en lussing, hvor der efterfølgende måtte flere beboere til for at holde de to slagsbrødre fra hinanden. 

- Da jeg blev sendt ud i slusen vidste jeg godt, at jeg havde brændt mine broer. Det var derfor jeg havde brug for at få nogle aggressioner ud, forklarer David om slusen, der efter hans besøg var helt smadret. David forklarer, at det slog klik i hans hoved - og at det er sket før. 

De to venner endnu ikke fået snakket ud om nattens hændelser. Det har der ikke været tid til.
- Men vi er jo voksne nok, så det tænker jeg ikke så meget over. Vi er stadig venner, siger Ronni.

Se hele episoden i Big Brother på Kanal 5 i aften