Den kulørte time

Genoveva Casanova. Navnet klinger helt romantisk, men det er nok ikke romantik, de tænker på i Kongehuset lige nu. Et spansk medie har nemlig afsløret billeder af den mexicanske blondine i selskab med kronprins Frederik i Madrid. Og nu står spørgsmålene i kø:

Hvem er hun? Har de en affære? Hvad lavede kronprinsen i Madrid? Hvorfor vil kongehuset ikke udtale sig, og hvad siger Mary?

Vi skal selvfølgelig snakke rigtig meget om den skandale, som har spredt sig til hele verden.

Den kontante time

Det handlede om kabelsamarbejdet. Og der har været politisk indblanding. Nu taler Lars Findsen om sigtelsen mod ham, som blev kaldt tilbage d. 30. november.

Vi taler også om prisen på det meget omtalte Harridslevgaard Slot på Nordfyn. Stadil-familien gav 15.000.000 kr., men hvad ville Jim Lyngvild have givet for det gamle spøgelsesslot?

Og så vender vi en retssag om sæd. For Henrik fra Engesvang fik en bøde på 25.000 kr. for at donere sæd uden om myndighederne. Nu vil han frifindes.

Din vært er Ditte Okman og i panelet sidder Per Kuskner, Janni Ree, Marlene Weybøll og Morten Crone Sejersbøl. Søs Marie Serup er med på telefon.

Programmet er produceret af Sarah Bech.