Stil dig op i køen, hvis du har krænket eller udvist krænkende adfærd … Lige nu står Jon Stephensen, Lizette Risgaard og Cecilia Lonning-Skovgaard foran dig.

Den kulørte time

Adam Prices smagsløg var for fine til SAS’ flymad. Men helt ærligt, hvad havde han regnet med? I øvrigt mener en lytter, at hans flymåltider matcher det, hun engang fik serveret på Prices restaurant i Lyngby.

Den unge mor, Natascha Linnea, der er gravid med hendes 4. og 5. barn lige nu, er smuttet til Tyskland.

Dick Kaysø har været død, og han mener ikke, det er så slemt. Skuespilleren tror også på både clairvoyance og reinkarnation, og så er han i øvrigt aktuel i den nye Netflix-serie om sygeplejersken fra Nykøbing Falster. Vi er VILDE Dick!

Den kontante time

Jon Stephensen er havnet i nye problemer, og det har resulteret i en SELVBETALT orlov. Men han har også fået den danske kulturelite på nakken.

Lizette Risgaard, formanden i FH, har ikke kunnet holde fingrene fra unge mænd og skal nu forholde sig til seksuelle krænkelser i organisationen..

Vi dykker også ned i rapporten om den fhv. beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune, Cecilia Lonning-Skovgaard, der tilsyneladende ikke rigtig bryder sig om kvinder i den fødedygtige alder..

Din vært er Ditte Okman.

Programmet er produceret af Sarah Bech.