Her ses en video, der angiveligt viser øjeblikkene umiddelbart efter skudene er blevet affyret.

Der er blevet anmeldt affyrede skud tæt ved Nørrebro Station lørdag eftermiddag, hvor et større muslimsk optog finder sted sted. Politiet er massivt tilstede.

Københavns Politi er lørdag eftermiddag massivt tilstede på Nordre Fasanvej nær Nørrebro Station i København efter at have modtaget en anmeldelse om affyrede skud.

Politiet holder foreløbig kortene tæt ind til kroppen, men vidner i området oplyser til Berlingske Nyhedsbureaus journalist på stedet, at flere end 10 politibiler aktuelt er på stedet, ligesom en enkelt ambulance befinder sig i området.

Ved du noget eller har du video fra stedet, så tip BT på 1929@bt.dk

Derudover fortæller flere øjenvidner, at de har hørt skud blive affyret, og at der opstod kortvarig panik blandt folk i området omkring Nordre Fasanvej efterfølgende.

Ramon Sorori, der er indehaver af E-cig-center på Nordre Fasanvej, oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at han hørte to-tre skud blive affyret.

Øjenvidnet Emilie oplyser desuden til Ekstra Bladet, at hun så 20-30 mand jagte en anden mand, hvorefter han blev slæbt hen ad jorden og skudt tre gange.

»Jeg ser pludselig omkring 20-30 mænd jagte en anden mand. De slæber ham så hen af jorden, og så bliver der affyret tre skud,« fortæller Emilie til Ekstra Bladet.

Selve forløbet er ikke blevet bekræftet af politiet, og det vides ikke, om det var en fra gruppen - der jagtede manden - eller manden selv, der affyrede skudene. Det er også uvist, hvorvidt nogen i optoget er blevet ramt af skud.

Optrinnet skete samtidig med, at et stort muslimsk sørgeoptog sluttede i området. Tusindvis af muslimer tog del i sørgeoptoget, der markerede dødsdagen for Imam Hussein. Det er endnu uvist, om en eventuel gerningsmand er blevet pågrebet.

Politiet forventer at kunne melde mere ud i løbet af eftermiddagen. Mediet bringer et billede, hvor der ses blodstænk på en asfaltvej omgivet af politibetjente og tilskuere.