Kok og kogebogsforfatter Hannah Grant tøver ikke et sekund, da hun bliver spurgt ind til, hvad der er hendes bedste metode til at spare penge på madbudgettet. 

Det sker i det seneste afsnit af Spar Kassen. 

»Den største ting er 100 procent: har du lavet mad, så husk at spise resterne. Er du klar over, hvor mange rester der bliver smidt ud? Så står det inde i bagenden af køleskabet. Det er virkelig nummer et. Tøm alle skufferne. Det er madspil, men det er også penge,« siger Hannah Grant: 

»Det er penge, der ligger i dit køleskab, som du bare hyler ud. Tænk, hvis du stod nede i supermarkedet og så på alle varerne på båndet og vidste, at 30 procent af det, det kan du bare gå hjem og smide ud - du kan faktisk bare smide det ud nede i supermarkedet. Det er ret meget.«

Hør, hvordan Hannah Grant ellers vil spare penge - og hendes bud på, hvad du skal have stående i skabene af mad til en prepper-situation. 

Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.