Der er slet ingen tvivl, når B.T.s fastfoodanmelder, Henrik Ørholst, bliver spurgt ind til, hvad der er det vigtigste i en god burger.
Det forklarer han i det seneste afsnit af podcasten Spar Kassen.
Men det er også på det vigtigste punkt, at det ofte går galt - på to helt konkrete måder.
»Hovedrollen er selvfølgelig altid kødet. Jeg smagte en burger i Aarhus for et par uger siden, hvor kødet havde en meget skarp smag, og så er der andre gange, hvor man simpelthen kan smage, det er optøet. Det betyder ret meget,« lyder det fra Henrik Ørholst:
»Bøffen skal helst være lidt rød indenvending. Den må gerne være lidt rosa. Der skal være en lille stegeskorpe, bare en svag stegeskorpe. Den skal ikke være så hård, at den knaser ligesom fritterne.«
To steder oplever Henrik Ørholst, at det ofte kikser med bøffen.
»Der, hvor det går galt, er, at der er mange af de store kæder, som er gode til at få de her bøffer til smage som om, at de er kogt. Det er ikke godt,« siger Henrik Ørholst:
»Og der, hvor det for alvor går galt, det er, når bøffen er kold. Det er virkelig no go. Og det sker ofte, fordi den står for længe i køkkenet. Det er no go.«
Hør også, hvordan Henrik Ørholst ofte sparer penge, når han spiser burger og anden fastfood - og hvordan den helt perfekte pomfrit skal se ud.
Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.
Hør også, hvordan Henrik Ørholst ofte sparer penge, når han spiser burger og anden fastfood - og hvilke burgertendenser lige nu, han er gladest for og mest træt af.
Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.